Stitch

En lycklig kund och vi jublar!

Ibland överträffar verkligheten dikten som det heter, och man blir bara överväldigad av lycka och tacksamhet! Det hände oss häromdagen när vi fick ett mejl från Caroline på Stormie Poodle. TACK CAROLINE!

Caroline är en tjej som kläckte en cool idé och nu genomför den. I sitt företag Stormie Poodle upcyclar, dvs använder Caroline på nytt sätt, utbytta frottéhanddukar och sängkläder från hotellindustrin, och gör materialet till mode. Framför allt till barnkläder, men även en del plagg till vuxna, som den badrock vi sytt upp prov på:

Fördelen att använda gamla nötta textilier är ju att de tvättats triljarder gånger och de flesta kemikalierna på så vis försvunnit. Som vi ju alla vet vid det här laget, är textilier en av de giftfällor vi har nära oss hela tiden i vår vardag. Och förutom att tillverka kläder, föreläser även Caroline just om miljöbovar i bl.a. modeindustrin.

Sen skriver hon också underbara mejl fyllda av glädje till oss efter att ha packat upp sin badrock: “-Den är ju fantastisk!!!!!!! -Den är exakt så som jag ville ha den!!” Så vi är över oss glada att så här glad blir en riktigt glad kund över vår leverans:

Caroline, Stormie Poodle

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.