Stitch

Hur gick det här till?!

Knas-Stina i proppad mässbil

Ja, det är frågan vi ställt oss ett flertal gånger de senaste dagarna: “Hur gick det här till?!” Det rasslade till i mejlen och förfrågningarna om offerter bara droppar in! Och inte bara förfrågningar om priser för produktion, folk vill JOBBA med oss också! Vi är lite grann i chock måste vi säga. Vem hade anat detta? Vi är så klart JÄTTEGLADA och tacksamma, men vi hade aldrig anat att den lilla notis under Nyheter i Habit, skulle generera så mycket uppmärksamhet. Det är ju helt fantastiskt och tyder också på ett uppdämt behov av en lokal producent. Vilket vi gått och misstänkt ett tag nu.

Vi har inte ens börjat marknadsföra oss och vi har redan ett antal offerter och ordrar bekräftade! Och nu är jag helt i valet och kvalet om jag måste ligga lite lågt med marknadsföringen ett tag, då vi måste få kläm på hur stora volymer vi kan hantera i vår sömmerskepool. Ett i och för sig angenämt “problem”. 🙂

Stina har precis återvänt från mässan i Stockholm, och vad hände där, jo, hon fick en offertförfrågan! Underbart och galet på samma gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.