Stitch

Midsommarchansen!

 

Ta Midsommarchansen inför Midsommardansen och valsa runt i en sprillans ny och grann klänning!

Nu släpper Stitch/Stygnfabriken AB återigen en finfin Midsommarklänning!

Ta tillfället i akt, så du inte står utan (!) klänning till Midsommar! Vi presenterar härmed stolt den mycket fina, helfodrade tubklänningen i brodyr av bomullsbatist. Foder i bomullsbatist. 100% bomull. Vad du får förutom en himla fin klänning, är alltså en produkt tillverkad av människor – inte robotar, producerad här i Sverige under etiska och miljömässigt hållbara förutsättningar. Du stödjer därmed vår svenska produktion och de självständiga sömmerskor som Stitch anlitar.

Denna klänning finns endast i mycket begränsad upplaga, så först till kvarn gäller och vill du ha den i tid för Midsommar behöver du beställa senast fredagen den 15e juni. Klänningen finns i storlekarna S, M och L och är ca 135 cm lång från axeln (5 cm bred fåll finns på både tyg och foder). Du kan även få en kortare variant, som linne istället, längden blir då 39 sm från överkanten till fållen. Observera att linnet är ofodrat! 

 

Plaggmått (tänk på att du behöver minst 5 cm rörelsevidd):
S: 102 cm.
M: 110 cm.
L: 118 cm.

SEK 1790 för klänningen och SEK599 för linnet. 

Du beställer via hello@stitch.nu och betalar på faktura eller direkt via Paypal till mailadressen hello@stitch.nu (säkrare leverans om du betalar i förväg!). Ange storlek och glöm inte din postadress!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi valde att styla vår klänning på två olika sätt. Överlastad med pärlor i kombination med Converse för att ta ner den igen. Var inte rädd för att det ska “bli för mycket” – tvärtom – häng på mer! Alla former, storlekar och längder av pärlor, mixa oäkta med äkta, ju mer ju bättre! Sedan valde vi även ett par hippie-inspirerade 70-talsboots i ormskinn (oäkta …) som vi satte en stor hårprydnad till. Klänningen går även utmärkt att sätta bälte på om man vill skapa form.

 

 

 

 

 

 

 

Midsommar är ju blomstertema mer än något annat, och blomstren får du in i den fina brodyren men om inte det räcker så kan du komplettera med Stygnfabrikens fina blommönstrade strap sack i härliga färger med enfärgad baksida! Handsydd med rejäla sömmar som håller. Mått 54×46 cm. 100% bomull. Du beställer precis som ovan.

SEK 325.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Design: Stina Anderson och Mia Berg, konstruktion: Stina Anderson, bild och styling: Mia Berg. Modell: Alexandra, och vi plåtade i den ursköna, vackert slitna miljön i palmhuset på Botaniskan i Lund. Copyright allt bildmaterial: Mia Berg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.