AktuelltStygnfabrikens Egna

Midsommarchansen!

Ta Midsommarchansen inför Midsommardansen och valsa runt i en sprillans ny och grann klänning!

Nu släpper Stitch/Stygnfabriken AB en försmak på den kommande egna kollektionen.

Vi var i Spanien för någon vecka sedan för inspiration och skissade fram en höstkollektion som omfattar ett antal sammanhållna plagg, vilka vi kommer att släppa i slutet av sommaren. Nu har vi valt alla tyger och kommer att producera provkollektionen under sommaren.

Men redan nu kan ni alltså beställa Stygnfabrikens första egna design! Vi presenterar härmed stolt den mycket fina, helfodrade tubklänningen i brodyr av bomullsbatist. Foder i bomullsbatist. 100% bomull.

Denna klänning finns endast i mycket begränsad upplaga, så först till kvarn gäller och vill du ha den i tid för Midsommar måste du beställa senast nu på söndag den 11e juni. Klänningen finns i storlekarna S, M och L och är ca 135 cm lång från axeln (5 cm bred fåll finns på både tyg och foder).
Plaggmått (tänk på att du behöver minst 5 cm rörelsevidd):
S: 102 cm.
M: 110 cm.
L: 118 cm.

SEK 1790.

Du beställer via hello@stitch.nu och betalar på faktura eller direkt via Paypal till mailadressen hello@stitch.nu (säkrare leverans om du betalar i förväg!). Ange storlek och glöm inte din postadress!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi valde att styla vår klänning på två olika sätt. Överlastad med pärlor i kombination med Converse för att ta ner den igen. Var inte rädd för att det ska “bli för mycket” – tvärtom – häng på mer! Alla former, storlekar och längder av pärlor, mixa oäkta med äkta, ju mer ju bättre! Sedan valde vi även ett par hippie-inspirerade 70-talsboots i ormskinn (oäkta …) som vi satte en stor hårprydnad till. Klänningen går även utmärkt att sätta bälte på om man vill skapa form.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Midsommar är ju blomstertema mer än något annat, och blomstren får du in i den fina brodyren men om inte det räcker så kan du komplettera med Stygnfabrikens fina blommönstrade strap sack i härliga färger med enfärgad baksida! Handsydd med rejäla sömmar som håller. Mått 54×46 cm. 100% bomull. Du beställer precis som ovan.

SEK 325.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Design: Stina Anderson och Mia Berg, konstruktion: Stina Anderson, bild och styling: Mia Berg. modell: Alexandra, och vi plåtade i den ursköna, vackert slitna miljön i palmhuset på Botaniskan i Lund. Copyright allt bildmaterial: Mia Berg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *