Priser

För att vi ska kunna ge dig relevanta priser för just din design, behöver vi svar på en del frågor. Detta är uppgifter vi kommer att behöva få av dig även om du mejlar oss direkt med en förfrågan. Vill du däremot bara ha lite prisexempel hittar du några exempel på en del av vår produktion lite längre ner på sidan. Välkommen med din förfrågan på hello@stitch.nu eller fyll i kontaktformuläret

  1. Vilken sorts plagg vill du få producerade?
  2.  Finns mönsterkonstruktionen gjord? Plaggskisser? Plaggmåttlistor?
  3.  Finns provplagg uppsytt?
  4.  Har du själv tyg?
  5.  Har du själv annat material som kan behövas; mellanlägg, knappar, blixtlås etc.
  6.  När behöver du få plaggen levererade? Tänk på att vi har minimum 30 dagars leveranstid från att vi fått allt material.
  7.  Vilket är ditt tänkta utpris till kund? Detta för att kontrollera rimlig prisnivå jämfört med produktionskostnaden.
  8.  Hur finansierar du produktionen fram till försäljning? Finns en budget?
  9.  Har du företag och i så fall, websida? Samt dina kontaktuppgifter.
  10.  Något annat du vill tillägga?

Vid offertberäkning tar vi en avgift på SEK500 som sedan dras av på första beställda ordern. Moms och ev. fraktkostnader tillkommer på alla priser.

Exempel på sömnadspriser vid 10-30 exemplar av varje plagg:

Kimono, eller liknande plagg, i siden, med skärp 850 kr/st

Kimono, eller liknande plagg, som ovan, med fler detaljer, t ex fickor och sprund 1100 kr/st

Fodrad klänning med blixtlås i rygg 1400 kr/st

Skjorta/skjortblus 890 kr/st

Fodrad jacka med blixtlås och fickor fram (typ bomber) 960 kr/st

Yogabyxa, lös passform, resårmidja 490 kr/st

I priset ingår tillskärning, sömnad av etiketter (och hängare), pressning, sytråd samt övrig hantering.

Tyger, knappar, blixtlås, mellanlägg och annat liknande material ingår inte i de beräknade priserna. Beställaren förser Stitch med dessa material samt även med mönster om så krävs. Stitch är inte ansvarig för eventuella fel i mönsterkonstruktionen eller uteblivna mönsterdelar, om denna är gjord av tredje part. Leveranstid minimum 30 dagar från materialleverans (ej beställningsdatum), beroende på kvantitet och övriga överenskommelser. Vid snabbare leverans hör med oss direkt! Förseningar, t.ex. materialleverans etc, vilka ej beror på oss, försenar slutleveransen med samma, eller ev längre tid, beroende på vår övriga belastning. Vid ändringar i antal eller design samt vid oförutsedda händelser vad gäller materialhantering och liknande, debiteras 550 kr/timme, alternativt att offerten räknas om. Detta gäller även då ev. utvecklingsarbete med produkten tar längre tid än beräknat. Alla ändringar i offert sker givetvis i samråd med dig som är kund. Offerten gäller 6 månader från offertdatum.

Färre plagg än 10 räknas som provsömnad och räknas på 550 kr/timme.

Mönsterkonstruktion beräknas på 650 kr/timme, mönster kan fås på papper eller som pdf-fil.

Rådgivning och övrig hjälp, samt akutinsatser vid behov – 550 kr per påbörjad timme. Vi är extremt lösningsbenägna och hjälper mer än gärna till med alla delar som behövs fram till produktion. Debitering sker självklart efter överenskommelse i förväg.