Priser

Här nedan, under formuläret för offertförfrågan, följer en del prisexempel på en del av vår produktion. Vill du ha ett exakt pris på just din design, är vi tacksamma om du fyller i vår offertförfrågan här:

Offertförfrågan

Vid offertberäkning tar vi en avgift på SEK500 som sedan dras av på första beställda ordern. Moms och ev. fraktkostnader tillkommer på alla priser.

Exempel på sömnadspriser vid 10-30 exemplar av varje plagg:

Kimono, eller liknande plagg, i siden, med skärp 850 kr/st

Kimono, eller liknande plagg, som ovan, med fler detaljer, t ex fickor och sprund 1100 kr/st

Fodrad klänning med blixtlås i rygg 1400 kr/st

Skjorta/skjortblus 890 kr/st

Fodrad jacka med blixtlås och fickor fram (typ bomber) 960 kr/st

Yogabyxa, lös passform, resårmidja 490 kr/st

I priset ingår tillskärning, sömnad av etiketter (och hängare), pressning, sytråd samt övrig hantering.

Tyger, knappar, blixtlås, mellanlägg och annat liknande material ingår inte i de beräknade priserna. Beställaren förser Stitch med dessa material samt även med mönster om så krävs. Stitch är inte ansvarig för eventuella fel i mönsterkonstruktionen eller uteblivna mönsterdelar, om denna är gjord av tredje part. Leveranstid minimum 14 dagar från materialleverans (ej beställningsdatum), beroende på kvantitet och övriga överenskommelser. Vid snabbare leverans hör med oss direkt! Förseningar, t.ex. materialleverans etc, vilka ej beror på oss, försenar slutleveransen med samma, eller ev längre tid, beroende på vår övriga belastning. Vid ändringar i antal eller design samt vid oförutsedda händelser vad gäller materialhantering och liknande, debiteras 650 kr/timme, alternativt att offerten räknas om. Detta gäller även då ev. utvecklingsarbete med produkten tar längre tid än beräknat. Alla ändringar i offert sker givetvis i samråd. Offerten gäller 6 månader från nedanstående datum.

Vi är extremt lösningsbenägna och hjälper mer än gärna till med alla delar som behövs fram till produktion, och ju mer vi bidrar med utöver vad som ingår i produktionen, ju mer måste vi även debitera. Enkel matematik, ingen jobbar gratis och inte vi heller. 🙂

Färre plagg än 10 räknas som provsömnad och räknas på 550 kr/timme.

Mönsterkonstruktion beräknas på 650 kr/timme, mönster kan fås på papper eller som pdf-fil.

Rådgivning och övrig hjälp, samt akutinsatser vid behov – 550 kr per påbörjad timme.

Välj ett giltigt formulär