Stitch

Tack ni alla som kom!

 

 

 

Stitch vill tacka er alla som kom och förgyllde vår inflyttningskväll i onsdags! Kunder, sömmerskor och våra nära och kära i en salig och kul blandning. Vädret var på topp, bubblet kylt, ett par Brie-ostar fick sällskap av valnötskross och honung och så var stämningen fixad.

 

MEN NEEEEEJ!!!!! ACK O VE!!!!! Vårt fina, nya golv! Förstört. Och vi som inte ens hunnit lägga dit skyddsmattorna i plast … Annika V:s matchande minihäst, liten till storleken till trots, lyckades skrapa bort ett par rutor ur schackspelet i sin iver att få mer skumpa!

 

(Eller i alla fall var det den fantasin vi skapade i våra sjuka, sjuka hjärnor. Och när jag säger vi, menar jag jag …) (Jag vet. Min ursäkt är att det var varmt, jag var svettig och hade ätit för lite.)

 

TACK NI ALLA! Vi lav jo!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.