Tjänster

Stitch är en textil producent med tjänster som riktar sig till nordiska designers för närproduktion och lönsömnad av framför allt modekollektioner. För närvarande består vårt produktionsled av en sömmerskepool, vilken omfattar ett tio-tal renommerade sömmerskor. Tillskärning samt all avsyning sker hos oss. För prisexempel och volymer, se “Priser” eller fyll i en offertförfrågan längre ner på sidan. Du kan givetvis kontakta oss också om du vill fråga något mer!

Hos oss kan du även få kompetensutveckling, både som privatperson och yrkesmänniska. Vi anordnar events, modevisningar och föreläsningar. Stitch skräddarsyr utbildningsprogram för företag och handel, inom sömnad/styling/modehistoria. Kontakta oss för offert.

  • sömnadsproduktion av lätt konfektion*
  • provkollektioner
  • mönsterkonstruktion
  • designutveckling
  • företagsutveckling/rådgivning för modebranschen

*lätt konfektion, det vill säga ingen industrisömnad av tung produktion, som exempelvis skydds- och arbetskläder. Se “Priser” eller kontakta oss för offert!

Offertförfrågan

Offertförfrågan

I detta formulär ber vi dig ge så utförlig beskrivning av de plagg du vill få producerade. Har du en bild eller skiss är vi tacksamma om du skickar den till hello@stitch.nu. Tänk på att vi tar 500SEK för offertberäkning som vi sedan givetvis drar av på första gjorda beställningen. Vi är glada att du tar kontakt med oss och svarar så snabbt vi kan!